Nega telesa

on . Posted in dezela_sprostitve

Obloge telesa iz alg
Obloge telesa z morskimi algami so predvsem zelo učinkovit lepotni tretma. Alge vsebujejo veliko mineralnih snovi in so zato nepogrešljive pri oblikovanju telesa, zmanjševanju obsega na določenih delih telesa in odstranjevanju celulita. Obloga je idealna za čiščenje kože celega telesa. Po terapiji je koža žametna, bolj napeta in elastična. Poleg tega alge blažilno učinkujejo pri kroničnem revmatizmu, vzpodbujajo delovanje celega telesa in povečujejo njegovo odpornost.

Obloga telesa iz bele čokolade
Učinek čokolade na kožo je fantastičen. Kožo nahrani in obnovi ter izboljšuje elastičnost kože, upočasnjuje procese staranja. Koža postane čudovito mehka in svilnata. Vonjave s katerimi nas čokolada objame nas preplavijo z občutki neizmerne sreče in zadovoljstva.
Piling telesa - Piling je namenjen globinskemu čiščenju, ki ga koža nujno potrebuje. Z drobnimi zrnci, ki so v pilingu, odstranimo odmrle kožne celice in izboljšamo prekrvavitev. Koža bo tako postala svilnato mehka, njen izgled bo negovan, ponovno sijoč in nežen. Dobro je, če piling privoščimo svojemu telesu vsaj enkrat tedensko.

Piling telesa
S pilingom telesa odstranimo odmrlo kožo iz telesa. Po pilingu je koža bolj mehka in gladka. Po nanosu pilinga pustimo piling na koži 15 minut, nato sledi tuširanje. Nanesemo še kremo za telo.
Izbirate lahko med:
-    Sladkornim pilingom
-    Solnim pilingom

More Articles...