Manikura

KLASIČNA MANIKIRA

Pri klasični manikiri negujemo in oblikujemo nohte, po vaši želji vam jih tudi nalakiramo in poskrbimo da so vaše roke lepe in zdrave.

Si želite lepo urejene in negovane nohte na rokah. Potem svojim rokam privoščite pravo razvajanje in se odločite za klasično ali spa pedikuro. Pri svojem delu uporabljamo kozmetiko LCN, lake za nohte pa od Barbare Bort.

Klasična manikura
Ob vašem prihodu vam najprej pripravimo kopel z arganovim oljem. Kopel bo omehčala obnohtno kožo in nahranila vaše roke. Uredimo obnohtno kožo, oblikujemo nohte po vaših željah. Manikuro zaključimo z nanosom  negovalne kreme in kratko masažo dlani.

Spa manikura
Spa manikura se prične enako kot klasična pedikura, le da pri spa manikuri naredimo še piling in s tem odstranimo odmrlo kožo iz vaših rok, nanesemo masko, ko pa speremo masko pa nanesemo negovalno kremo in zmasiramo roke. Tako bodo vaše roke urejene in lepo negovane.  Takšno storitev vam priporočamo enkrat na mesec

PARAFINSKA OBLOGA
Parafinska obloga je toplotna obloga za roke ali noge. Pri tem postopku se kot grelno in negovalno sredstvo uporablja parafin, ki je pri sobni temperaturi v trdem stanju. Parafinu so dodana različna negovalna olja in dišave, kar poveča negovalni učinek. Parafinska obloga ima negovalni učinek, stimulira cirkulacijo krvi, kožo naredi mehko, prožno in odpravi razpoke.

GELISH  - soak off geli se nanašajo kot lak vendar so obstojni kot gel. Ne poškodujejo naravnih nohtov, izdelava in nanašanje pa je hitro in enostavno. Ko se odločimo, da barve na nohtih ne želimo več, jih enostavno pomočimo v raztopino in gel raztopimo. Gela ni potrebno piliti, nohti pa ostanejo nepoškodovani.