Masaže

Klasična ali švedska masaža
Masaža je zelo stara in ena izmed najbolj naravnih metod zdravljenja in ohranjanja zdravja. V zdravstvu se uporablja kot dopolnilna terapija osnovnim terapijam, predvsem pri zdravljenju bolečine in pretočnih motenj, v preventivi pa za ohranjanje zdravja in zmanjševanje stresa. V današnjem življenju, polnem obveznosti, vsi lovimo trenutke prostega časa in si prizadevamo, da bi jih nekaj izkoristili tudi zase. Klasična masaža celega telesa blagodejno vpliva na splošno počutje, izboljšuje krvni pretok, sprošča mišice ter umirja živčni sistem. Zmasiramo vam roke, noge in hrbet, vključno z vratnim delom hrbtenice. Delna klasična masaža ima enake pozitivne učinke na telo, le da se omejimo na en del telesa: roke, noge ali hrbet z vratnim delom hrbtenice.


Refleksnoconska masaža stopal
Masaža refleksnih con na stopalu je oblika terapije, ki se je v mnogih letih razvila iz starega ljudskega znanja v natančno določeno posebno masažo stopal. To je uporaba preprostega dotika palca na odgovarjajoče refleksne cone na stopalih. Stopalo je odsev človekovega fizičnega telesa in predstavlja njegovo “miniaturno kopijo”. Na stopalu so refleksne cone za vsak organ, mišice, okostje, krvni sistem,endokrini sistem, živčni sistem, limfni sistem...Z masažo con sproščamo energetske pretoke v našem telesu in pomagamo pri izboljšanju kroženja vseh tokov v organizmu. Na ta način lahko ugotavljamo človekovo slabo počutje, blažimo bolečine, pomagamo pri odpravljanju napetosti in stresa.


Terapevtska masaža hrbtenice
Terapevtska masaža hrbta je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. S pritiskom in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline-vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napora. Celotna hrbtenica se ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti. Povečana prekrvavljenost tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane.


Berberska masaža
Gre za klasično masažo z arganovim oljem. Arganovo olje je eno najpomembnejših olj za pomladitev kože, prav tako pa tudi zdravi razne kožne bolezni. Olje vsebuje vitamin E, ki deluje kot močan antioksidant, pomemben je za razvoj in vzdrževanje funkcij živčnega in mišičnega sistema ter za glajenje gub in gubic.


Masaža čokoladne sanje (Kakavovo maslo)
Pred masažo kakovovo maslo segrejemo tako da ga dobimo v tekočo obliko, Kožo ščiti, vlaži, blaži ter krepi njeno obrambno sposobnost. Ko ga nanesemo na kožo, na njen naredi nevidno oblogo, ki v kožo "zaklene" vso vlago ter prepreči vdor škodljivim snovem v telo. Preprečuje nastajanje strij, izgubo vlage, suho in razpokano kožo pa zdravi. Koži povrne elastičnost. Med ljudmi velja prepričanje, da bodo z uporabo kakavovega masla pridobili boljši ten po sončenju.


Sprostilna masaža z vročimi olji
Masaža pospešuje prekrvavitev in sprošča utrujene mišice. Telo se napolni z novo energijo in vitalnostjo, energijsko polje posameznika se uravnoteži in okrepi. Pri tej masaži se uporablja posebno zeliščno olje.


Čokoladna masaža

Prijetna nežna masaža za vaše telo in dušo. Namenoma združeni  stimulativni in visoko vlažilni učinek s prijetno uporabo ….. resnično nekaj posebnega!


Hammam masaža

Posebej namenjena utrujeni in dehidrirani koži. Zahvaljujoč čudovitim lastnostim arganovega olja stimulira obnovo celic v globini. Ta nežna masaža je namenjena hidrataciji in bo naredila kožo bolj žarečo.


Masaža z masažnimi svečkami

Prijetna, topla, nežna masaža sprosti napetost, utrjuje in poživi telo, s tem da ga napolnimo z občutkom ugodja in rešimo utrujenost. Masažne sveče so obogatene s prelepimi dišavami s sprostitvenimi, energijskimi, osvežilnimi ali poživljajočimi lastnostmi.


Zlata masaža

Za povečanje vitalnosti kožnih celic in da ustvarimo  pogoje, kjer koža začne učinkovito izboljševati lastno sposobnost absorbcije in ohranja vlago. Celicam dovaja kisik ter obnavlja povrhnjico kože. Preprečuje nastanek gub.


Masaža z masažnim oljem zelenega čaja

Vzpodbudite čute z masažo s stimulativnim oljem iz zelenega čaja, ki da energijo in regenerira. Vitamina C in E garantirata pomemben učinek proti staranju in omogočata vezavo prostih radikalov, medtem, ko sveža aroma regenerira telo in duha.


Masaža z vročimi kamni

Masaža z vročimi kamni je različica oziroma alternativa klasični masaži. Pri masaži uporabljamo vroče gladke kamne in jih polagamo na osrednje točke našega telesa.

Toplota kamnov sprošča napetost in vzpostavi ravnovesje celega telesa.

Masaža z vročimi kamni pomaga pri:
•    odpravi ponavljajočega se stresa in napetosti
•    nespečnosti
•    glavobolu
•    bolečinah v mišicah in sklepih